Sauherad kommune lanser turutviklingen

Posted · Add Comment
Sauherad Kommune møtte media i dag. Foto: Marte Midttun Lie

Sauherad Kommune møtte media i dag. Foto: Marte Midttun Lie

Sauherad kommune møtte pressen i dag og katta er herved ute av sekken.

Websiden som du leser nå ( www.opplevsauherad.no )  har funnet sine første lesere via sosiale medier, men i dag fikk radio, Telemarksavisa, og Telen høre hele visjonen og planen for fremtiden. Media fikk også være med på tur som var litt kortere en de til Nansen og Amundsen.

Det ble en ganske liten, men sjarmerende tur på journalistene. Det ble 450 meter rundt Rådhuset på Akkerhaugen og  turen ble behørig sporet med GPS, og medbrakt var nistekurv, eplesaft, og fiskestang. Selvfølgelig ble det sendt inn bilder og spor via turskjema ( se: «bli turforfatter» )

Turen blir nok den minste og korteste på våre kart, men beviser at det er lett å spore, dele, og eksponere en tur i kommunen.

Eksponering:

Vi setter oss rolig ned i gresset og venter på at journalistene beskriver stort eller smått om alt det flotte som kan oppleves i Sauherad kommune og i mellomtiden håper vi at du sender inn dine turbilder og turspor på denne linken.

 

Med vennlig hilsen

Sauherad kommune

Bjørn Heidenstrøm

Prosjektleder

Trengen til Eiangen på 3,4 Km

Foto over er fra: Truls Eilev Schia 3,4 Km er en vei og derfor kortere en (link) turvarianten med start fra Hjuksebø på 6,4 Km Inngangen er fra Holteveien/Holstås som bringer […]
Sep 2, 2014 / Add Comment

Patmos Ottersnesodden på 6,3 Km

Alle bildene over er fra Patmos 6,3 Km er en vei Det er en ganske flat tur på vei God kontakt med vannet Turen kan vandres, sykles, og padles www.visitnorway.com […]
Sep 1, 2014 / Add Comment